Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Ο Απόστολος Πανταζής παντρεύτηκε:Οι πρώτες Φωτογραφίες από το γάμο!


Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, σήμερα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αστακού, ο Απόστολος Πανταζής, επειχειρηματίας, πρόεδρος του Αίολου  και δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου και η  εκλεκτή της καρδιάς του Άννυ Μπακομιχάλη. Φυσικά, από την εντυπωσιακή  και γεμάτη κόσμο τελετή δεν θα μπορούσε να λείψει σχεδόν σύσσωμη η οικογένεια του Αίολου, με πολλούς παίκτες, μέλη της διοίκησης και του προπονητικού τιμ να δίνουν το «παρών». Ο γαμπρός εντυπωσιακός με το γαμπριάτικο κουστούμι του …

Δείτε φωτόagriniosite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tα άρθρα που δημοσιεύωνται στο vlyziana news δεν εκφράζουν απαραίτητα και την θέση του ιστολογίου μας,δημοσιεύουμε κάθε άρθρο που κατά την γνώμη μας είναι ενδιαφέρον για ενημέρωση,σκέψη και προβλήματισμό. Το vlyziana news προτείνει το σχολιασμό την διαφορετική άποψη μέσα στα νόμιμα πλαίσια με σεβασμό στον απέναντι.Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ένα άρθρο ή σχόλιο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες.
Το vlyziana news ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη φέρει για τα άρθρα που αναδημοσιεύει η ευθύνη ανήκει στους συντάκτες των αρθρων.

Όλα τα κείμενα και τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους.
Μηνύματα συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται.